Onur Kıvrak'tan flaş hamle! Trabzonspor'a başvuru yaptı

Trabzonspor'un efsane kalecisi Onur Kıvrak'tan sürpriz bir hamle geldi.

Onur Kıvrak'tan flaş hamle! Trabzonspor'a başvuru yaptı

Trabzonspor'un efsane isimleri arasında yer alan Onur Kıvrak'tan dikkat çeken üyelik hamlesi geldi.

11 yıl süreyle Trabzonspor'un kalesini koruyan ve 31 yaşında bordo mavili takımdan ayrılıp "başka takımda forma giymem" diyerek futbol kariyerini noktalayan Onur Kıvrak'tan sürpriz bir hamle geldi.

Üyelik başvurusunu yaptı

Onur Kıvrak'ın, kulübe üye olmak için başvuru yaptığı öğrenildi.

Kıvrak, kulüp tüzüğüne göre üye olduktan 3 yıl sonra oy kullanma hakkına sahip olarak Trabzonspor delegesi olacak.

onur-kivrak-basvuru-yapti-1.webp

Yöneticilik düşünüyor

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra yaşantısını memleketi İzmir'de sürdüren Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in bordo mavili ekibin başına geçmesiyle birlikte "teknik ekibe dahil olabilir" söylentileriyle gündeme gelmişti.

Antrenörlük düşüncesi olmadığı ifade edilen Onur Kıvrak'ın, yöneticilik pozisyonunda olması halinde Trabzonspor'da görev almaya sıcak baktığı aktarılmıştı.

onur-kivrak.webp

11 yıl Trabzonspor formasını terletti

Ocak 2008'de Karşıyaka'dan Trabzonspor kadrosuna katılan Onur Kıvrak, Ocak 2019'a kadar bordo mavili formayı terletmiş ve takım kaptanlığı görevini de üstlenerek kulübün sembol isimlerinden biri olmuştu.

Onur Kıvrak, 11 yıl süreyle formasını giydiği Trabzonspor'da 251 maça çıkmıştı. 13 kez de A Milli Takım düzeyinde görev almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler