Sağlık Bakanı olarak atanmıştı! Memişoğlu'nun Trabzonspor ve Fenerbahçe paylaşımı sosyal medyayı salladı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun, 2012 ve 2014 yıllarında Trabzonspor ile Fenerbahçe'ye dair paylaşımları gündem oldu.

Sağlık Bakanı olarak atanmıştı! Memişoğlu'nun Trabzonspor ve Fenerbahçe paylaşımı sosyal medyayı salladı

İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Fahrettin Koca’nın yerine Sağlık Bakanı olarak atandı.

Trabzon doğumlu ve aslen Rizeli olan Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Fahrettin Koca'dan görevi devraldı.

Memişoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte, Twitter'da yıllar önce yaptığı Trabzonspor ve Fenerbahçe paylaşımları da gündem oldu.

1461 Trabzon'un, 12 Aralık 2012 tarihinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmesi sonrası paylaşımda bulunan Memişoğlu'nun, "Trabzonspor ruhunun ne demek olduğunu abileri dahil tüm spor camiasına gösteren 1461 Trabzon takımını tebrik ediyorum. Allah sizden razı olsun" ifadelerini kullandığı görüldü.

Öte yandan 27 Nisan 2014 tarihinde Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan Memişoğlu'nun, "Gerçek Fenerbahçe taraftarını tebrik ediyor ve şikeci, hapisten kaçan Aziz'den kurtulmalarını diliyorum" şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

memisoglu-tweet.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler