Şırnaklı Nazdar ve ailesinin Trabzonspor sevgisi: Rizespor maçında duygusal anlar yaşadılar

Şırnaklı Nazdar ve ailesi, Trabzonspor - Rizespor maçını tribünden takip etti. Küçük Nazdar ve ailesi, maç sonu Haber61 canlı yayınında Tuncay Lakot'a duygularını paylaştı.

Sosyal medyada, hediye olarak bir Trabzonspor forması istediği videoyu paylaşan küçük Nazdar, taraftarların gönlünü fethetmişti. Sevimliliği ve bordo-maviye olan tutkusu ile kısa sürede gündem olan minik taraftara Başkan Ertuğrul Doğan'dan jest geldi.

Başkan Doğan, Şırnak’ta yaşayan Nazdar ve ailesini Trabzon’da oynanacak Trabzonspor - Rizespor maçına özel olarak davet etti. Bunun üzerine, küçük Nazdar ve ailesi, Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın'ın vasıtasıyla kente geldi ve bordo mavililerin Rizespor'u 2-0 ile geçtiği maçı tribünden takip etti.

Nazdar, maç öncesi bordo-mavili futbolcularla birlikte seremonide sahaya çıktı. Tribünler küçük Nazdar'ı alkışlarla karşılarken, ailesi de duygulu anlar yaşadı.

Maçın ardından canlı yayında Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan Şırnaklı aile, gönülleri bir kez daha fethetti. 

Nazdar'ın babası, Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bütün çocuklarım Trabzonsporlu. Şırnak’tan buraya geldik, ilk kez geldik. Çocuğumdan dolayı buradayız. Başkan sağ olsun davet etti, geldik ve maçı izledik. İnşallah bundan sonra bütün maçlara geleceğiz,” ifadelerini kullandı.

Nazdar'ın abisi ise çocukluğundan bu yana Trabzonspor sevgisiyle büyüdüğünü dile getirdi: “5 yaşında Trabzonspor taraftarıydım. Okula giderdim, arkadaşlarım 'Niye Trabzonspor?' diye sorardı. Çocuk aklımla ‘Rengi güzel’ diyordum. Sağ olsun başkanımız bizi maça davet etti. ‘Bize her yer Trabzon’ dedi.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
  • Tacettin baş / 15 Nisan 2025 22:19

    Bu minik taraftar kızımıza helâl olsun Cenabı Allah onu Ailesine bağışlasın bize her yer
    Trabzon işte camiaların büyüklüğü burada
    Trabzonspor un büyüklüğü 'nü kimse tartışamaz
    bunu anlamayan kalın kafalılar kendi mazilerine baksınlar sonra dönüp Trabzonspor un şanlı tarihine baksınlar O zaman daha iyi anlarlar

    Yanıtla (0) (0)
  • Tacettin baş / 15 Nisan 2025 22:01

    Bu minik

    Yanıtla (0) (0)
  • Serko61 / 15 Nisan 2025 01:04

    Helal olsun Ertuğrul başkan ve Mardinli İbrahim başkan inanın çok duygulandım,biz Anadolu’nun sembolüyüz abisiyiz bizede böyle güzel hareketler yakışır bravo…

    Yanıtla (1) (0)
  • gurbetçi / 14 Nisan 2025 22:26

    Klübün bu doğu ve güneydoğu anadoluya açılım yapmasını çok önemli ve değerli olduğunu düşünüyorum. Ordaki insanlarımıza dokunmak ve onları Trabzonspor taraftarı yapabilmek çok önemli ve bu sürecin daha hızlı olması gerekli. Bunun ilerde faydalarını çok görürüz diye düşünüyorum .

    Yanıtla (1) (0)
  • Mustafa / 14 Nisan 2025 19:09

    Demek bize her Trabzon

    Yanıtla (8) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir