Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı açıklandı! İşte Trabzonspor'un maçlarının tarihi ve saati

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı açıklandı! İşte Trabzonspor'un maçlarının tarihi ve saati

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan fikstürle alakalı yapılan açıklama şöyle;

'Trendyol Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın müsabaka programı açıklanmıştır.

• Müsabaka programı, kulüplerimizin UEFA Kupalarında yapacakları müsabaka programları dikkate alınarak hazırlanmıştır.

• 2024 - 2025 Sezonu, son yıllarda olduğu gibi son şampiyon takımın oynayacağı müsabaka ile açılacak. Bu sebeple Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasındaki müsabaka, 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'e planlanmıştır.

• UEFA'nın eşleşmelerde yapabileceği değişiklikler ve kulüplerimizin UEFA'nın farklı bir organizasyonunda devam etmesi durumunda programlarda değişiklik yapılabilecektir.

• 5 Ağustos'ta yapılacak olan Play Off Turu Kura Çekimleri sonrasında kulüplerimizin UEFA Kupaları fikstürlerine göre 3 ve 4. hafta programları, 29 - 30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan lig aşaması fikstür çekimleri sonrasında yapılacak olan çalışma ile ilk yarının kalan haftaları ilan edilecektir.

• Programda stadyum bilgisi boş bırakılmış olan müsabakaların hangi stadyumlarda oynanacağı daha sonra ilan edilecektir.' denildi.

s1.webp

s2.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler