Trabzonspor beraberliklere abone oldu! 131 gündür kazanamıyor

Karadeniz ekibi bu sezon Trendyol Süper Lig'de Süper Lig'de oynadığı 7 resmi maçta 6 beraberlikle elde ederek adeta beraberliklere abone oldu.

Trabzonspor beraberliklere abone oldu! 131 gündür kazanamıyor

Trabzonspor, bu sezon aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik alan bordo-mavililer, 1974-1975 sezonunda çıktığı ligdeki 51. sezonunda en fazla beraberlik aldığı sezon başlangıcını yaşadı. Lig'de 9 puan toplayan Karadeniz ekibi attığı 7 gole karşılık ise kalesinde 6 gol gördü.

Deplasmanda beraberliği seriye bağladı

Trabzonspor, bu sezon aldığı 6 beraberliğin 4'nü deplasmanda oynadığı maçlarda elde etti. Karadeniz ekibi , bu sezon aldığı beraberliklerle Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk dört deplasman maçından beraberlikle ayrıldı. 2 beraberliği ise sahasında aldı.

131 gündür deplasmanda kazanamıyor

Ligin 8. haftasında da Hatayspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Trabzonspor, deplasmanda en son galibiyetini 37. haftada Başakşehir'i İstanbul'da oynadığı ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldığı maçta alan bordo-mavililer söz konusu maçın ardından deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi.

Trabzonspor bu sezon aldığı beraberlikler ise şöyle
1- Sivasspor-Trabzonspor:0-0
2-Eyüpspor-Trabszonspor:0-0
3- Trabzonspor-Beşiktaş:1-1
4- Trabzonspor-Kayserispor:2-2
5-Gaziantep FK-Trabzonspor:0-0
6-Hatayspor-Trabzonspor:1-1

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler