Trabzonspor Kadın Futbol Takımı tek golle mağlup etti!

Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Amed Sportif Faaliyetler'i 1-0 yendi. Diyorakhon Khabibullaeva'nın 67. dakikada penaltıdan attığı gol, bordo-mavililere galibiyeti getirdi.

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı tek golle mağlup etti!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 5. haftasında, Trabzonspor Petrol Ofisi ile Amed Sportif Faaliyetler karşı karşıya geldi.

Trabzon’da Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan mücadelede bordo-mavili ekip, Diyorakhon Khabibullaeva'nın attığı penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

İlk yarı golsüz tamamlandı

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın da dengeli oyunlarıyla geçti. İlk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı ve soyunma odasına 0-0'lık skorla gidildi.

Khabibullaeva'nın penaltı golüyle gelen galibiyet

Mücadelenin ikinci yarısında Trabzonspor Petrol Ofisi daha atak bir oyun sergiledi. Bu baskı sonucu 67. dakikada penaltı kazanan Bordo-Mavililer, Diyorakhon Khabibullaeva'nın golüyle 1-0 öne geçti.

gol.jpg

Bu gol ile birlikte Trabzonspor Petrol Ofisi, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bordo-Mavililer bu galibiyetle puanını 9’a yükselterek, 6.sıraya yerleşti.

galibiyet.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler