Trabzonspor o oyuncu için pazarlık masasında! Hedef hafta sonu

Trabzonspor, Wesley Hoedt'in transferi için geri sayıma geçti.

Trabzonspor o oyuncu için pazarlık masasında! Hedef hafta sonu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililer, Hollandalı stoper Wesley Hoedt'in transferi için geri sayıma geçti.

Trabzonspor yönetimi, Championship ekibi Watford ve deneyimli savunmacı ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi. Transferin hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Transferde Yoğun Pazarlık

Trabzonspor, iki stoper takviyesi yapmak istemesine rağmen Macaristan kampına bu transferleri yetiştiremedi. Görüşmeleri hızlandıran yönetim, Wesley Hoedt için yoğun çaba sarf ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda tecrübeli, hava hakimiyeti yüksek ve geriden oyun kurma becerisi üst düzey olan Hoedt ile yapılan görüşmelerde büyük oranda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İlk etapta oyuncusunu satmak istemeyen Watford, Hoedt'in bir yıllık sözleşmesi kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdu. Championship ekibi 3 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Trabzonspor teklifi 1.2 milyon euro olarak sundu. Ancak yapılan temaslar sonrasında tarafların orta noktayı bulmaya yakın oldukları belirtiliyor.

Geçen Sezonun Yıldızı

Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerek 3 gol atıp, 3 asist yaptı. Bordo-mavililer, 1.93 boyundaki stoperin transferini hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Hoedt, kariyeri boyunca Hollanda Milli Takımı'nda 6 kez forma giydi. Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Hoedt'in piyasa değeri 2.2 milyon euro. 2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Hoedt, top kesme, kafa isabeti, defansif farkındalık ve fiziksel anlamda üst düzey bir futbolcu olarak biliniyor.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler