Trabzonspor, Ocakta Gift Orban için yeniden harekete geçiyor!

Kadro dışı kalan Gift Orban için Fırtına, ocakta yeni hamle yapacak.

Trabzonspor, Ocakta Gift Orban için yeniden harekete geçiyor!

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından takımın başına Şenol Güneş'i getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız vermişti. Bu süreçte, transferin son günlerinde Gift Orban'ı kadroya katmak için önemli adımlar atılmıştı.

Bordo-mavililer, Nijeryalı hücumcuyu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle transfer etmek adına toplamda 10 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

Ancak Lyon, 12 milyon Euro talep ederken, opsiyon şartlarının da daha kolay olması gerektiğini belirterek transferi zora sokmuş ve bu nedenle anlaşma gerçekleşmemişti.

KADRO DIŞI KALDI

Gift Orban, Lyon'da devam etmesine rağmen, teknik direktörü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Benzer bir durum da Galatasaray'dan kiralık olarak Lyon'a giden Wilfried Zaha için yaşandı. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Orban'ın devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

14 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Trabzonspor’un, Ocak ayında Gift Orban için yeniden girişim yapabileceği öğrenildi. Hem forvet hem de kanat mevkilerinde oynayabilen 22 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında 14 milyon Euro karşılığında Belçika ekibi Gent’ten Lyon’a transfer olmuştu. Trabzonspor’un olası bir transfer hamlesinde kiralama formülünü tekrar devreye sokacağı düşünülüyor.

PERFORMANSI

Gift Orban, bu sezon Lyon formasıyla 3 resmi maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti ve performansıyla dikkat çekti.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler