Trabzonspor’un eski forveti Onuachu, Southampton’da umutları yeşertti!

Southampton efsanesi Francis Benali, Nijeryalı forvet Paul Onuachu’nun Arsenal karşısında gösterdiği performansla umut verdiğini ve daha fazla şans bulması gerektiğini söyledi.

Trabzonspor’un eski forveti Onuachu, Southampton’da umutları yeşertti!

Southampton'ın efsane ismi Francis Benali, Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun Arsenal karşısında Emirates Stadı'nda alınan 3-1'lik mağlubiyete rağmen daha fazla şans verilmesi gerektiğini savundu.

Southampton formasıyla 300'den fazla maça çıkan Benali, takımın aldığı kötü sonuca karşın 30 yaşındaki Onuachu'nun potansiyelinin umut verici olduğunu belirtti.

Onuachu’nun Sahadaki Potansiyeli Umut Veriyor

İngiliz basınına yaptığı açıklamada Benali, uzun bir aranın ardından Southampton forması giyen Onuachu'nun 74. dakikada oyuna dahil olmasının olumlu bir etki yarattığını söyledi.

“Kötü sonuca rağmen Onuachu'nun performansı iyimser olmamız için bir sebep.” diyen Benali, Cameron Archer’ın golüyle Southampton'ın biraz umut bulduğunu fakat Arsenal'in güçlü oyununa karşı zorlandıklarını da ekledi.

Trabzonspor’da Parlayan Onuachu’ya Yeni Şans

Geçen sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren ve Türkiye'de 25 maçta 17 gol ve 4 asistle dikkat çeken Onuachu, sezon sonu Southampton’a geri döndü.

Yaz döneminde Trabzonspor’a kalıcı olarak transfer olması gündeme gelmiş, ancak görüşmeler sonuçsuz kalmıştı. Benali, Onuachu’nun Arsenal karşısındaki performansının ise geleceğe dair umut verici olduğunu vurguladı.

Onuachu’nun yazın takımdan ayrılması bekleniyordu, ancak şu an tekrar bir seçenek haline geldi. Daha fazla maçta kendini göstermesi gerek, ancak Arsenal karşısında doğru yönde bir adım attı.” ifadelerini kullandı.

Stewart’ın Sakatlığı Onuachu’ya Fırsat Yaratabilir

Benali, Ross Stewart’ın sakatlığının Onuachu'ya yeni bir şans verdiğini belirtti ve Southampton'ın önümüzdeki maçlarda Nijeryalı oyuncuya daha fazla şans tanıyabileceğini söyledi. Southampton taraftarları da Onuachu’nun bu fırsatı değerlendirip, takım için önemli bir isim olmasını umuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler