Trabzonspor taraftarının tepki gösterdiği isim Trabzon'a gelmiş!

Trabzonspor - Konyaspor maçının gözlemcisi olarak atanan sonrada görevi geri alınan Cem Papila'nın daha öncede Trabzon'a gelmiş.

Trabzonspor taraftarının tepki gösterdiği isim Trabzon'a gelmiş!

Trendyol Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Konyaspor'u ağırlayacak.

Bordo-mavili ekipte bu karşılaşma öncesinde gözlemci değişikliği gündem oldu. TFF tarafından mücadeleye gözlemci olarak atanan Cem Papila’nın, taraftarlar arasında büyük tepkiye neden olması üzerine, federasyon gözlemciyi değiştirme kararı aldı.

Cem Papila Daha Önce Trabzonspor Maçında Görev Almış

Cem Papila, geçtiğimiz sezon 21 Ocak 2024 tarihinde Trabzon’da oynanan Trabzonspor - Galatasaray maçında da gözlemci olarak görev yapmıştı.

Bu atamanın ardından bordo-mavili taraftarlar, son haftalarda yaşanan hakem hatalarına dikkat çekerek tepki göstermişti. Bu duruma ek olarak, Trabzonspor’un son dönemde yaşadığı hakem hataları sebebiyle, Papila'nın tekrar gözlemci olarak atanması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

TFF’den Gözlemci Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor - Konyaspor karşılaşmasının gözlemcisini değiştirdi. Cem Papila’nın yerine Hasan Serdar Çakıroğlu görevlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler