Trabzonspor transferde son viraja girdi! İşte planlama

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi transfer planlaması şekil almaya başladı.

Trabzonspor transferde son viraja girdi! İşte planlama

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. 6 transferi tamamlayan Bordo-mavililerin rotası da şekil almaya başladı.

Yeni sezon öncesi Lundustram, Barisic, Dragus, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Nwakaeme transferlerini tamamlayan Trabzonspor'un transfer sezonunu tamamlamak için yapacağı hamleler netleşmeye başladı.

Bordo-mavililerin, yeni sezon öncesi stoper bölgesine en az 2, orta sahaya en az 2, forvet bölgesine ise 1 transfer yapması bekleniyor.

Stoper bölgesin için sezon başından beri bir çok isimle gündeme gelen Trabzonspor, 2 isime yoğunlaşmış durumda.

514845.jpg

GİGOT VE SZALAİ

Bordo-mavililerin stoper bölgesi için yoğunlaştığı isimlerden biri Marsilya forması giyen Gigot.

30 yaşındaki oyuncunun Bordo-mavili takımdan gelen teklife henüz olumlu yanıt vermemesi, taraflar arasındaki maddi farklılıklar ve Gigot'nun kariyerine Avrupa'da, özellikle Fransa'da devam etme isteğinden kaynaklandığı öğrenildi. Ancak Trabzonspor'un Gigot için ısrarı devam ediyor.

Bir diğer isim olan Szalai, teknik heyetin raporu doğrultusunda stoper bölgesine takviye yapmak isteyen bordo mavililerin gündeminde yer alıyor.

Trabzonspor'un, Alman temsilcisi Hoffenheim ile pazarlıklarına devam ettiği belirtilirken, Atilla Szalai'nin bordo mavili formayı giymeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Macar stoper için kiralama formülünün de masada olduğu gelen haberler arasında.

515006.jpg

CHAM VE NUNEZ

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi orta saha için yoğunlaştığı 2 isim ise Cham ve Nunez.

10 numara bölgesini güçlendirmek isteyen ve teknik heyetin ve izleme ekibinin tespit ettiği Muhammed Cham için Clermont'un kapısını çalan Trabzonspor, Fransız ekibi ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Fakat transfer sürecine Çek basınından flaş bir iddia bomba gibi düştü. Çek Cumhuriyet basınında yer alan habere göre Cham'ın menajeri ile birlikte Prag'ı ziyaret ettiği ve Slavia Prag'ın Cham transferinde bir adım önde olduğu öne sürüldü.

Slavia Prag'ın Cham için 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ve Trabzonspor'un da aynı miktarı teklif ettiği iddia ediliyor. İki kulüp arasında yaşanan bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

haber-61.jpg

Orta saha için düşünülen bir diğer isim ise Nunez, Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Şilili futbolcu Marcelino Nunez, Copa America'da bekleneni veremedi. Grubu 3. sırada bitiren Şili, turnuvadan elendi.

Trabzonspor ile İngiliz kulübü Norwich City arasında Marcelino Nunez'in transferi için pazarlıklar sürüyor. Ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerde henüz bir sonuca ulaşılamadı.

onuachu-2.webp

ONUACU BİRİNCİ PLAN

Geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiralanan Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla 25 maçta 17 gol ve 4 asist yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı.

30 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu için Trabzonspor'un Southampton'a daha önceden de teklifleri olmuştu fakat olumlu karşılanmamıştı. Bordo-mavililerin Onuachu için yeni bir hamle yaptığı iddia edildi.

Paul Onuchu için Southampton'a yeni bir teklif sunan Trabzonspor'un zorunlu satın almalı kiralama teklifini revize ettiği ve ayrıca bu teklife 2 oyuncuyu dahil ettiği öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler