Trabzonspor yeni sayfa açmak istiyor! Seri sona erecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarların önünde oynanacak olan kritik rövanş mücadelesine büyük bir önem veriyor.

Trabzonspor yeni sayfa açmak istiyor! Seri sona erecek mi?

Avrupa'ya ve Süper Lig'e beklentilerin gerisinde kalarak başlayan Trabzonspor, St. Gallen maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Avcı, zorlu süreçte alınacak bir galibiyetin bir çok şeyi değiştireceğine vurgu yapıyor.

Yeni sezona yeni transferleriyle kabuk değiştirerek giren Trabzonspor, Avrupa'da ve Tredyol Süper Lig'de beklentilerin gerisinde başladı. Oyunların, sonuç üretmekte yetersiz kalması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında St. Gallen karşısındaki 45 dakikalık oyun ilerisi için umut vermişti.
Moral için önemli

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarların önünde oynanacak olan kritik rövanş mücadelesine büyük bir önem veriyor. Avcı, bu maçın sadece bir galibiyet değil, aynı zamanda takımın geleceği için yeni bir sayfa açma adına büyük bir fırsat olduğuna inanıyor. Bu zorlu mücadelenin, hem takımın moralini hem de taraftarın coşkusunu artıracağını düşünen deneyimli teknik adam, sonraki müsabakalar içinde moral ve motivasyon kaynağı olacağını düşünüyor.

Trabzonspor seriye son vermek istiyor
Bordo-mavililer, Avrupa'da ve Lig'de dört maçtır kazanamama alışkanlığına son vermek istiyor. En son galibiyetini UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında 1 Ağustos Perşembe günü sahasında Ruzomberok'u 1-0 yendiği maçta elde eden Trabzonspor ,söz konusu maçın ardından Avrupa'da ve Lig'de oynadığı son dört maçta ise galibiyet elde edemedi. Bu seriye son vermek isteyen Karadeniz ekibi St. Gallen engelini aşarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Golcü bekleniyor
Oynadığı son 6 resmi müsabakada 3 gol atan Trabzonspor, Son 4 maçta ise gol atma başarısı gösteremedi. 0.75 gol ortalamasıyla bu alanda düşük bir performans sergileyen Karadeniz ekibi, bir taraftan golcü oyuncusunu bekliyor. Son olarak Trabzon'a Muhammet Cham'ı getiren bordo-mavililere forvet transferi noktasında en yakın isim ise eski golcüsü Onuachu yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler