Trabzonspor - Zeleznicar Pancevo maçının özeti! Goller ve maç öncesi...

Trabzonspor Zeleznicar Pancevo 3-1 mağlup etti. İşte mücadelenin özeti...

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’ın Szeged kentinde sürdüren Trabzonspor, kampdaki ikinci ve son hazırlık maçında Sırbistan'ın Birinci Lig ekiplerinden Zeleznicar Pancevo 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya Muhammet Taha Tepe, Ozan Tufan, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Lundstram, Bardhi, Umut Güneş, Visca, Trezeguet, Umut Bozok’dan kurulu kadrosuyla çıkan Trabzonspor, rakibine oranla daha üstün göründüğü maçın ilk yarısını 43. dakikada Bardhi’nin serbest vuruştan attığı golle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda; Onuralp Çevikkan, Serkan Asan, Salih Malkoçoğlu, Arif Boşluk, Barisic, Kerem Şen, Cihan Çanak, Baniya, Orsic, Nwakame, Enis Destan’dan oluşan kadrosu ile sahada yer alan Trabzonspor, 56. Dakikada Visca’nın penaltıdan attığı golle skoru 2-0 yaptı. 74. Dakikada savunmada yapılan hatada kaleci Onuralp, topu rakibinden kurtarmak isterken kaleye gönderdi ve skor 2-1 oldu. 77. Dakikada Enis Destan, Trabzonspor adına skoru 3-1 yaptı ve karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Draguş, kadroda yok, Nwakaeme ikinci yarıda oynadı

Trabzonspor'un Macaristan kampına dün katılan yeni transfer Denis Draguş, maç kadrosunda yer almadı. Bu oyuncunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen ve Abdurrahman Bayram da karşılaşmada forma giymedi.

Trabzonspor'da takımla çalışmaya yeni başlayan Nwakaeme'de maçta süre aldı. Karşılaşmanın 67. dakikasında Trezegeuet'in yerine oyuna dahil olan Nijeryalı oyuncu, Visca'nın da çıkmasıyla kaptanlık pazubandını taktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler