Trabzonspor'a yazılan golcüye Beşiktaş'ta talip oldu!

Trabzonspor ile Beşiktaş, Marco Arnautovic için yarışıyor.

Trabzonspor'a yazılan golcüye Beşiktaş'ta talip oldu!

Trabzonspor'un transfer çalışmalarında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililer, forvet bölgesine takviye yapmak amacıyla Marco Arnautovic ile ilgilenirken, bu transferde Beşiktaş da devreye girdi.

Daha önce Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Savic ve Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi siyah-beyazlı ekip ile Marco Arnautovic için yarışıyor.

İtalya medyasının bir süredir gündemde tuttuğu haberlere göre, Trabzonspor, Marco Arnautovic ile görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca Avusturyalı golcüye Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın da talip olduğu iddia edildi.

Bonservisi Inter'de bulunan ve geçen sezon Bologna'da kiralık olarak forma giyen Arnautovic'in İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. 34 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro olarak belirtiliyor.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Marco Arnautovic, Süper Lig'de heyecan verici bir rekabetin fitilini ateşledi. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler