Trabzonspor'a yeni departman! İşte göreve getirilen isim

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Güngör Şahinkaya açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'a yeni departman! İşte göreve getirilen isim

Trabzonspor Özkan Sümer Akademisi Altyapı Koordinatörü Güngör Şahinkaya, altyapı antrenörlerinin eğitim kalitesini artırmak ve A Takıma oyuncu entegrasyonunu sağlamak amacıyla kurulan yeni departman hakkında açıklamalarda bulundu.

Şahinkaya, altyapı antrenörlerinin eğitim kalitesini daha üst seviyeye çıkarmak adına yeni bir birim kurulduğu, departmanın başına Nedim Karadeniz'in getirildiği kaydetti.

Şahinkaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Altyapı antrenörlerinin eğitim kalitesini daha üst seviyeye çıkarmak, geliştirmek ve A Takımımıza oyuncu entegrasyonunu sağlamak amacıyla kurulan departmanın başına, uzun yıllar Türkiye Futbol Federasyonu’nda UEFA eğitmenlerinden biri olan Nedim Karadeniz getirilmiştir.

ahinkaya.webp

Ayrıca Eğitim ve Koordinasyon Merkezi olarak, Trabzon Amatör Kulüplerin altyapı antrenörlerinin UEFA düzeyindeki Futbol Öğretim Programlarına uygun uygulamalarını gerçekleştirmek ve Trabzonspor Futbol Akademisi ile Türk futboluna uygun oyuncu profili oluşturmak adına antrenörlerin eğitim güncellemelerine katkı sağlamak ve Trabzonspor ile koordinasyonunu en üst düzeyde gerçekleştirmek hedefimiz olacaktır. Bu birim, antrenörlerin kalitesini artırmak amacıyla kurulmuş olup, Double Pass firması ile yaptığımız anlaşma aynı şekilde devam etmektedir"

Şahinkaya, altyapı antrenörlerimizin gelişimi ve kalitenin artırılması konusundaki çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler