Trabzonspor'da 4249 günlük hasret sona eriyor!

Trabzonspor'da Şenol Güneş, 4249 gün sonra bordo mavili takımın başında mücadeleye çıkacak. Güneş ile bordo mavili taraftar, 11 yıl 7 ay 19 gün sonra kavuşmuş olacak.

Trabzonspor'da 4249 günlük hasret sona eriyor!

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde 15 Eylül Pazar günü 20.00'de Papara Park'ta ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek.

Bordo mavili takımın Beşiktaş ile karşı karşıya geleceği kritik müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar yapacak. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.

Güneş kendi ismini taşıyan komplekste ilk kez

Trabzonspor'da takımın başına geçen Şenol Güneş, bordo mavili takımda beşinci dönemini yaşıyor.

Şenol Güneş, Beşiktaş maçıyla birlikte Trabzonspor'un başında kendi ismini taşıyan kompleksteki ilk maçına çıkmış olacak.

hasret-sona-eriyor-2.webp

4249 gün sonra maça çıkacak

Bordo mavili takımın efsanesi Şenol Güneş, Trabzonspor'un başında en son 2012-2013 sezonunun 13. haftasında 27 Ocak 2013 tarihinde Süper Lig'de Elazığspor'a karşı görev almıştı. Trabzonspor, mücadeleyi 3-1 kaybetmiş ve Güneş görevinden ayrılmıştı.

Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş ile oynanacak müsabakayla birlikte 4249 gün sonra Trabzonspor'un başında teknik adam olarak görev almış olacak.

hasret-sona-eriyor-3.webp

Son döneminde 145 maça çıktı

Şenol Güneş, Trabzonspor'da görev yaptığı son dönemde 145 maçta görev almıştı. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 72 galibiyet, 39 beraberlik ve 34 mağlubiyet almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler