Trabzonspor'da Abdullah Avcı örnek verdi! "Onun gibi tarihe geçmek istiyorum"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı örnek verdi! "Onun gibi tarihe geçmek istiyorum"

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, 3-2'lik galibiyetin rövanşında Karagümrük'ü deplasmanda Onuachu, Fountas ve Umut Bozok'un (2) golleriyle 4-0 geçerek adını finale yazdırdı.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Devre arası taktik konuştuk. Oyun başında planladığımız bir oyun vardı. Bazen karşılığını alamazsın. Maçın başından sonuna kadar kazanmak istedik.

İstediklerimizi yapamadığımız oldu. Çok fırsat verdik mi, vermedik ama üretemedik de. Devre arası nasıl baskı yapmamız gerektiğini yeniden gösterdik. Bu baskıyla ikinci yarıda ilk 8 dakikada doğru işler yaptığımızın resmi çıktı.

3-0, 4-0'a rağmen oyuncularım oyun disiplinine sadık kaldı. Bu beni daha çok mutlu etti. Harika bir ikinci yarı bence. Bazen yeterli bazen de yetersiz kalıyoruz ama bugün baktığımızda, inişlerin çıkışların olduğu ortamda yarışıyoruz. Finaldeyiz ve ligde de 3. sıradayız. Bunlar ulaşılabilir hedefler, bunlara koşuyoruz. Bazen oyun mutlu etmiyor bunu biliyoruz. Yeni sezonda daha baskılı ve vazgeçmeyen bir Trabzonspor olacak.

Finali daha sonra konuşacağız. Şimdi kafayı İstanbulspor maçına çevireceğiz ve o maça odaklanacağız.

A.Suat Özyazıcı tüm kupaları alan bir teknik adam olarak tarihe geçmiştir. Ben de Türkiye Kupası'nı alarak Trabzonspor'da tarihe geçmek istiyorum. Final taraftarlarımıza armağan olsun.

Onuachu'nun önemli bir şeyinin olmadığını söyledi doktoru. Hafta sonuna kadar hazır olur diye düşünüyoruz.

Her zaman performansınız yukarı olmuyor. Buranın baskısı kolay değil. Umut kendini kanıtlamış bir gol kralı. Bize de katkı sağladı. Doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz.

Yeni sezon planlaması Mayıs ayında büyük ölçüde sonuçlanacak. Sadece transfer değil akademiyi de dizayn ediyoruz. Trabzonspor büyük bir kulüp ve yarışır. Her zaman yarışın içinde olsun, öyle bir durum oluşturmaya çalışıyoruz.

Beşiktaş ligimizin 4 büyüğünden biri. Zengin bir kadroları var. İnişli çıkışlı bir performansları var. Onlar da bu sezonu kupayla kapatmak isteyecektir. Umarım bunun karşılığını biz alırız. Önemli ve ciddi bir takımla mücadele edeceğiz. Kupayı 10. kez kazanmak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler