Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş sözler! "Hakem Beşiktaş formasıyla sahaya çıksa..."

Trabzonspor'da Başkan Doğan açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

10 kişi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Kırmızı kart doğru. Visca yanlışlıkla da yapsa doğru kart gördü. Fakat aynı VAR benzer pozisyonda devreye girmedi. Hakem takdir haklarının yanını Beşiktaş'tan yana kullandı. Son anlarda oyuncu kendini yere atıyor. İkinci sarı olmalıydı. Hakem Beşiktaş formasıyla sahaya çıksa daha rahat olurdu. TFF başkanımızın bunları düzelteceğine inancımız tam. Çok enteresan. Beşiktaşlı oyuncuları da kutlarım. Onlar da mücadele etti. Mücadeleye gölge düşüren tek şey hakemdi.

Sıkıntılarımız var. TFF başkanımızla da konuşacağız. Bunlara da çözüm bulacağına inanıyorum.

Hocamızın tecrübesi belli. İnancımız tam. Şenol Hocamızı tercih sebebimiz tecrübesiydi. Bizi de yanıltmadı. Artarak performans gösterip zirve yarışında olmayı hedefliyoruz.

Beşiktaş forması giyse daha iyi olurdu. Gerçekten ayıp. Böyle maçta tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullanması çok enteresan. Buna rağmen takımımız teslim olmadı ve mücadele etti. Hepsine teşekkür ederim

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler