Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş sözler "UEFA bize ceza verebilir"

Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan flaş sözler "UEFA bize ceza verebilir"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzon'da Mercan Radyo'ya önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, "Bu hafta Trabzon'da bir toplantı düzenleyerek, merak edilenleri net şekilde açıklayacağım. 9 milyara yakın bir ödeme yaptık, insanlar nasıl yaptığımızı merak ediyor. Bunu nasıl başardığımızı anlatacağız. Trabzonspor'un önündeki en önemli problem Bankalar Birliği anlaşmasıydı, bununla da birlikte vergi. Önce şunu açıklayalım, kulübün kasasından geçen sezon 700 milyon TL'nin üzerinde faiz çıktı. Artık borcu ödemeyi geçtim, faizin faizini ödeyecek durum yoktu. Trabzonspor'u büyük bir yükten kurtardık" diye konuştu.

UEFA BİZE CEZA VEREBİLİR

Bankalar Birliği'nden çıkmakla her şey sona ermedi vurgusu yapan Doğan, şöyle devam etti: "Problemler bitmedi. Herkesin kafasında Bankalar Birliği'nden çıktık, bitti gibi bir algı oluştu. Evet büyük bir iş yaptık ama bitmedi. Trabzonspor'un 2 milyara yakın ödemesi gereken bir vergi borcu var. Hem Maliye Bakanı Mehmet Şimşek artık bu borçlara izin vermiyor hem de UEFA, borçsuzluk kağıdını veremeyen kulüplerin Avrupa'da yer alamayacağını, transfer yasağı gibi cezalarla karşılaşacağını belirtti. Biz bu sorunlarla karşılaşmamak adına, hızlı bir şekilde bu borcu da ödemenin çalışmalarını yapıyoruz. Bir an önce bu sorunu da çözmek istiyoruz."

CAMİAYA KARŞI MAHCUBUZ

Başkan Ertuğrul Doğan, "Ekonomik anlamda mütevazı olamayacağım, üzerime düşeni fazlasıyla yaptık. Ama sahada aynı başarıyı gösteremedik. Taraftarlarımıza ve camiamıza karşı mahcubuz. Elimizden geleni yaptık ama bazı şeyler yolunda gitmedi. Ama düzeleceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler