Trabzonspor’da Hatayspor maçı öncesi kart sınırında bulunan oyuncular teknik heyeti endişelendiriyor. Konyaspor deplasmanında sarı kart gören Mustafa Eskihellaç cezalı duruma düşerken, Edin Visca da sınırdaki isimler arasına katıldı.
Başakşehir Maçı Öncesi Tehlike Büyük
Bordo-Mavililer, cumartesi günü Papara Park’ta Hatayspor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmaya 6 oyuncu ceza sınırında çıkacak. Kaleci Uğurcan Çakır, Banza, Edin Visca, John Lundstram, Ozan Tufan ve Okay Yokuşlu mücadelede kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta oynanacak kritik Başakşehir deplasmanında forma giyemeyecek.
Fırtına Zorlu Periyoda Giriyor
Trabzonspor’u önümüzdeki haftalarda zorlu bir fikstür bekliyor. Bordo-Mavililer, Başakşehir deplasmanının ardından sahasında Göztepe’yi konuk edecek. Sonrasında ise İstanbul’da ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.
Deplasman masrafı yapmayın u 19 u yollayın belki bir puan alır..
Yanıtla (0) (0)uğurcan hariç diğerlerinin kart yemesini anlarım. bu takımın kalecisi zaman geçirmeye oynamaz. bu nedenle kart yemez. utanç verici
Yanıtla (0) (0)U19 oyuncularını koyun, bu kalitesiz futbolculardan daha iyi oynuyorlar.
Yanıtla (0) (0)Bizim kalitesiz oyuncular deplasmanda forma giyseler ne olacak giymeseler ne olacak. Her durumda da deplasmanda yenileceğiz.
Yanıtla (0) (0)