Trabzonspor'da orta alan harekatı! İşte hedefteki 3 isim

Trabzonspor'da transfer mesaisi sürüyor.

Trabzonspor'da orta alan harekatı! İşte hedefteki 3 isim

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı.

İlk etapta Ozan Tufan, Nwakaeme, Barisic, Lundstram, Dragus, Cihan Çanak'ı kadrosuna katan, Pedro Malheiro'yu da imza aşamasına getiren bordo mavililer; stoper, orta alan ve santrfor transferine yoğunlaştı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine mücadeleci orta alan yapısı oluşturmak isteyen Trabzonspor yönetimi; Okay Yokuşlu, Muhammed Cham ve Hyun-seok Hong için girişimlere devam ediyor.

Trabzonspor bu 3 isimden en az 2'sini kadrosuna katmak isterken, şartların oluşması halinde orta alana 3 takviye yapılması planlanıyor.

trabzonspor-antrenman.webp

Okay Yokuşlu gelmek istiyor

Daha önce bordo mavili ekibin formasını terleten ve Temmuz 2018'de 6 milyon Euro bedelle Celta Vigo kadrosuna katılan Okay Yokuşlu, kariyerine West Bromwich'te devam ediyor.

Milli ön liberonun yeniden Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı ifade edilirken, kulüpler arasındaki temasların sürdüğü kaydedildi.

okay-yokuslu.webp

Orta alana Hyun-seok Hong

Trabzonspor'un orta alan için hedeflerinden biri de Hyun-seok Hong.

Gent forması giyen 25 yaşındaki Güney Koreli için izleme ekibinin olumlu rapor verdiği öğrenilirken, Belçika ekibi ile görüşmeler sürüyor.

8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen Hyun-seok Hong, gol ve asistleriyle takımına önemli katkı sağladı.

Gent kariyerinde 97 maçta görev alan Hyun-seok Hong, 17 gol ve 16 asistlik performans sergilemiş durumda.

Hong'un Belçika ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

tsde-transfer-harekati.webp

Muhammed Cham için Clermont'un inadı kırıldı

Muhammed Cham için 10 milyon Euro'dan kapıyı açan Fransız ekibi Clermont, oyuncunun ayrılma fikri sonrası indirime gitti. Öte yandan Trabzonspor'un da teklifini artırdığı kaydedildi.

23 yaşındaki Avusturyalı oyuncunun transferi için konuşan Başkan Doğan, "Oyuncuda sorun olacağını düşünmüyorum. Kulübüyle görüşüyoruz, hafta içinde bu transferi bitirmek istiyoruz" demişti.

muhammed-cham.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler