Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten flaş sözler! "Bu konunun gizli tarafı yok"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'ten Kayserispor maçı sonrası oynanan oyuna yönelik eleştiri geldi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, Kayserispor ile 2-2 berabere kalınan müsabaka sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oynanan oyundan memnun olmadığını belirten Güneş, "Belki bir maç daha, bir maç daha ama bu böyle devam etmeyecek. Edemez de" dedi.

"Böyle devam etmeyecek"

Ortaya konan performanstan ötürü kızgın olduğunu ifade eden Şenol Güneş, " Bu oyun büyük bir hayal kırıklığı, oyuncu için de benim için de. Soyunma odasında bu kadar olumsuz şeyler söylemezdim. Burada dibe battığını bilecek. Belki bir maç daha, bir maç daha ama bu böyle devam etmeyecek. Edemez de.

"Hiçbir şey göremedim"

Beşiktaş maçında beraberliğe bile razı olmadıklarını kaydeden Güneş, "Oradaki niyetin ve savaşmanın bu maçta da olacağını düşündüm. Fakat bu maçta hiçbir şey göremedim" dedi.

"Bu konunun gizli bir tarafı yok"

Oyuncuların yetenek anlamında kötü olmadığını da vurgulayan Teknik Direktör Şenol Güneş, "Hücum varyasyonunda kendimizi görme maçıydı. Şimdi hiçbir şey görmedim. Antrenmanda yaptıklarımızın hiçbiri yok ki burada. Oyuncuya da aynı şeyleri görecek. Ben sana pas yap, bindir, baskı yap diyorum. Sen topu rakibe atıyorsun ve rakip geliyor karşılamıyorsun. Bu konunun gizli bir tarafı yok. Bu eleştirileri yaparken oyuncular için kötü demiyorum. Düzelteceğiz. Bunu biz yapacağız, taraftar da destek olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler