Trabzonspor’da Savic belirsizliği! Sağlık ekibi yoğun mesaide

Trabzonspor’un yıldızı Savic sakatlıkları nedeniyle takım katkı sağlayamıyor.

Trabzonspor’da Savic belirsizliği! Sağlık ekibi yoğun mesaide

Trabzonspor’a, 78 gün önce büyük umutlarla transfer edilen Karadağlı yıldız futbolcu Stefan Savic, sakatlık sorunlarıyla boğuşmaya devam ediyor. Transferinin üzerinden geçen bu sürede Savic, toplam 48 gün boyunca sakatlıklarla mücadele etti.

Savic, Trabzonspor formasıyla şimdiye kadar 6 resmi maça çıkabildi ve toplamda 449 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında istenilen performansı sergileyemeyen 33 yaşındaki futbolcu, en son 19 Eylül'de oynanan Kayserispor karşılaşmasında sakatlanan Savic, oyundan alınarak oyundan çıkmıştı.

Bordo-Mavililer, deneyimli futbolcunun sahalara ne zaman döneceği konusunda net bir bilgi vermezken, oyuncunun sakatlık sürecinin uzaması taraftarlar arasında endişe yaratıyor. Trabzonspor, Karadağlı oyuncunun sahalara dönüşünü sabırsızlıkla beklerken, sağlık ekibi yoğun çaba sarfediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler