Trabzonspor'da sıra Göztepe'de, hedef üst sıralar

Başakşehir galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Göztepe deplasmanında seriyi sürdürmek istiyor.

Trabzonspor'da sıra Göztepe'de, hedef üst sıralar

Tredyol Süper Lig'de kötü günleri geride bırakmak isteyen Trabzonspor, Başakşehir'in ardınrdan Göztepe, deplasmanından galibiyetle ayrılarak üst basamakları doğru tırmanışa geçmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, kritik maç öncesi tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı.

Sahasında konuk ettiği Başakşehir maçını kazanarak moral bulan Trabzonspor'da , gözler Göztepe deplamanına çevirildi. Şenol Güneş, yönetimindeki Trabzonspor, bu zorlu deplasmandan galip ayrılarak çıkışını sürdürmeyi ve ligde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Güneş'in planı hazır
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, hafta içinde yapılan çalışmalarda takımının oyun sistemlerini ve oyuncuların uyumluluğunu artırmaya odaklandı.

Göztepe'ye karşı özellikle hızlı hücumlarla gol bulmayı ve savunmada dikkatli kalarak rakibine fırsat tanımamayı hedefleyen Karadeniz ekibinde Göztepe'nin sert savunması ve hücum oyuncularına karşı Güneş, orta saha hakimiyetini ele geçirerek maçın temposunu kontrol altında tutmak istiyor.

Analizler yapıldı
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve ekibi, Göztepe'nin iç sahada oynadığı ve Trabzonspor'un deplasmanda yaşadığını sorunu göz önünde bulundurarak detaylı bir analiz yaptı. Bordo-mavililer, son dört deplasman maçında galibiyet alamadı; Göztepe ise kendi sahasında henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

Sahasında 3 galibiyet 1 beraberlik alan rakibi karşısında bütün verileri inceleyen Güneş, özellikle orta saha kontrolü ve hızlı hücum geçişlerine odaklandı. Kanatlardan yapılacak bindirmelerle Göztepe'nin savunmasını zorlama hedefinde olan Güneş, oyuncularından rakibi baskı altında tutması istedi.

İstek Güneş'i mutlu ediyor
Trabzonspor'un sahasında Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle birlikte takımın moral bulması yanı sıra antrenmanlarda oyuncuların istekli olmaları ise teknik heyeti zorlu Göztepe maçı öncesi mutlu etti.

Güneş'in bir yandan taktik çalışmaları yaparken, diğer taraftan ise zihinsel hazırlıklara ağırlık verdi. Deplasmanda yaşanan dayanıklılık kaybı gidermek için tecrübeli çalıştırıcı motivasyonu yüksek tutuyor.

Taraftarlarda maça yoğun ilgi gösterdi.

Trabzonspor taraftarları, İzmir deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayacak. Bordo-mavili taraftarlar, trübünde takımlarına destek vermek için kendilerine ayrılacak bölümü dolduracak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler