Trabzonspor'da Stefan Savic ne zaman dönecek? İşte detaylar...

Trabzonspor'da talihsiz bir sakatlık yaşayan Stefan Savic yeşil sahalara ne zaman dönecek? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da Stefan Savic ne zaman dönecek? İşte detaylar...

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi Atletico Madrid'den kadrosuna kattığı Stefan Savic, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile Bordo-Mavililerin karşılaştığı maçta talihsiz bir sakatlık yaşamıştı.

Bu gelişmenin ardından birçok taraftar ve futbolsever "Stefan Savic ne zaman dönecek?" sorusunu araştırıyor ve merak ediyor. İşte son gelişmeler ve deneyimli oyuncunun dönüş tarihi...

trabzonsporda-stefan-savic-ne-zaman-donecek.jpg

Trabzonspor'un Sivasspor ile oynadığı maç sırasında sol bacağında ağrı hisseden Stefan Savic'in sol bacak üst ön bölgesinde kas zorlanması tespit edilmiş ve Rapid Wien maçı kadrosundan çıkartılmıştı.

"Stefan Savic ne zaman dönecek?

Elde edilen bilgilere göre, Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'de 2. haftasında bay geçeceği haftanın ardından Savic'in takım ile Kayserispor maçı antrenmanlara başlaması ve bir aksilik yaşanmaması durumunda deneyimli oyuncunun 25 Ağustos Pazar günü Trabzonspor'un Papara Park'ta oynayacağı Kayserispor maçında forma giymesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler