Trabzonspor'da yabancı oyuncuların lisans sorunu çözüldü

Trabzonspor Basketbol Takımı'nda yabancı oyuncuların lisans sorunu çözüldü.

Trabzonspor'da yabancı oyuncuların lisans sorunu çözüldü

Trabzonspor Basketbol Takımı'nda yabancı oyuncuların lisans problemi, geçici tedbir kararıyla çözüme kavuştu. Yabancı oyuncular Ty Gordon ve Jordan Skipper-Brown'un yaşadığı lisans sorunu, FIBA'nın geçici müdahalesi sayesinde aşıldı.

FIBA'dan geçici tedbir kararı

Takımın genel menajeri Cömert Küce, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, FIBA'nın geçici tedbir kararı ile yabancı oyuncuların lisans sorununa çözüm getirildiğini belirtti.

Küce, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mağdur edildiğimiz bir konuda FIBA’nin geçici tedbir kararıyla lisans problemini çözdük. İnşallah hafta sonu yabancı oyuncularımızı da kadromuza katarak daha güçlü çıkacağız. Başkanımız önderliğinde Trabzonspor menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yaparak yolumuza devam edeceğiz."

İlk maç öncesi büyük moral

Trabzonspor Basketbol Takımı, pazar günü kendi sahasında Haremspor ile oynayacağı maç öncesinde bu gelişmeyle büyük moral buldu. Yabancı oyuncuların takıma dahil olmasıyla birlikte Trabzonspor, sezona daha güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

FIBA’nın geçici tedbir kararıyla gelen bu olumlu gelişme, takımın hem saha içi performansına hem de moral motivasyonuna önemli katkı sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler