Trabzonspor'dan maliyetsiz golcü hamlesi! Menajeri doğruladı

Trabzonspor'da forvet için yeni bir adayı gündeme geldi.

Trabzonspor'dan maliyetsiz golcü hamlesi! Menajeri doğruladı

Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Forvet bölgesine bir transfer daha yapmak isteyen Bordo-mavililerde Mohamed Konate ismi gündeme geldi.

Trabzonspor'un Mohamed Konate ile görüşmelere başladığını menajeri Dimitriy Seluk doğruladı. Sürece yönelik açıklama yapan menajer "“Trabzonspor’un ilgisi doğru ancak bu konu henüz tamamlanmış değil. İlgiyi onaylıyorum ancak konu henüz kapanmadı. Onu görmek isteyen başka takımlar da var” ifadelerini kullandı.

tasarim7.jpg

Minimum harcama ile güçlü bir kadro kurmak isteyen Bordo-mavililer için bu oyuncu fırsat transfer olarak gözüküyor. Çünkü Akhmat Grozny’den ayrılan Konate bonservisini elinde bulunduruyor.

26 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu Rusya Ligi’nde toplamda 112 maça çıktı. 33 gol atıp 6 asist kaydetti. Konte geride kalan sezonda ise 35 maçta 13 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler