Trabzonspor'dan Rapid Wien maçı öncesi kritik uyarı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Rapid Wien ile karşılaşacak Trabzonspor'da taraftarlara kritik uyarı geldi.

Trabzonspor'dan Rapid Wien maçı öncesi kritik uyarı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Rapid Wien ile oynayacağı müsabakayı misafir tribünden izleyecek olan taraftarların Viyana’daki toplanma noktası belli oldu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Buna göre taraftarlarımız; saat 14.00’te Karlsplatz meydanı yanındaki Resselpark adresinde toplanacaktır.

Taraftarlarımızın dikkat etmesi gereken hususlar şöyle;

-Taraftarlarımızın stadyuma en kolay şekilde ulaşabilmesi için ‘’U4’’ metro hattını kullanması, metroyu kullanacak olan taraftarlarımızın, Ober St. Veit” istasyonunda inmeleri tavsiye edilmektedir. (Taraftarlarımızın ‘Hütteldorf’ istasyonunda inilmesine izin verilmeyecektir.)

-'Ober St. Veit'istasyonunda inen taraftarlarımız aşağıdaki haritada yer alan kırmızı güzergahı takip ederek Allianz Stadyumu misafir girişine ulaşabilirler.

- Kategori 1 tribünü (Osttribüne) biletlerine sahip taraftarlarımız sarı güzergahı takip ederek ‘’Linzer Straße” caddesinden stadyuma giriş yapabilecektir.

-Taraftarlarımız için bilet gişe alanları saat 16.00’da, stadyum kapısı ise 16.30’da açılacaktır. (Stadyumda sadece kart ile ödeme yapılabilmektedir. Nakit ödeme kabul edilmemektedir.)

trabzonspor.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler