Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Denis Draguş’un sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
Beşir, yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda Rumen oyuncunun sol bacak üst arka kas grubunda yaralanma tespit edildiğini belirtti.
Açıklamasında, “Futbol A Takımımızın Çaykur Rizespor ile oynadığı müsabakada sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Denis Draguş’un yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol bacak üst arka kasında yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır” ifadelerine yer verdi.
Kaynak:
Maya tutmadı, olmuyor, olmayacak gibi, zarar edilmeden satılmalı
Yanıtla (1) (0)Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yanıtla (1) (0)Gecmis olsunda bu oyuncu daha yeni sakatlikdan cikmadimi? Acaba erkenmi döndü sahalara? Bu sene ne bizim sakatliklardan cektigimiz.
Yanıtla (5) (0)Hiç bir yeni bilgi ifade etmeyen, taraftarın kafasındaki sorulara cevap vermeyen, bom boş bir açıklama.
Yanıtla (10) (0)Sezonu kapattı yani.Yeni sezonda başka bir takımda başarılar dilerim.
Yanıtla (8) (1)