Trabzonsporlu futbolcunun kariyeri tehlikede: Sakatlığı beklenenden ciddi!

Trabzonspor'a dönen Serkan Asan, diz sakatlığı ve enfeksiyon nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalabilir. En iyi ihtimalle 3 ay, en kötü ihtimalle ise sezonu kapatabilir.

Trabzonsporlu futbolcunun kariyeri tehlikede: Sakatlığı beklenenden ciddi!

Sezon başında Trabzonspor’a geri dönen Serkan Asan, aylar geçmesine rağmen sahalara dönmeyi başaramadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in kadro planlamasında yer almayan Asan'ın yaşadığı ciddi sakatlığın perde arkası ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezonu Pendikspor’da kiralık olarak geçiren ve altyapıdan yetişen sağ bek, burada yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle kariyerinin tehlikeye girdiği bir süreçle karşı karşıya kaldı. Pendikspor'da oynarken sakatlığının ciddiyeti anlaşılamayan Asan'ın durumu, Trabzonspor’a dönüşüyle netleşti.

Asan’ın dizinde yaşadığı sakatlık enfeksiyona neden olurken, aynı zamanda cilt hastalığına da yakalandı. Bu tür bir sorun, daha önce Trabzonsporlu Dorukhan Toköz'ün de başına gelmişti.

Gelen bilgilere göre, Serkan Asan’ın en iyi ihtimalle 3 ay içinde sahalara dönebileceği belirtiliyor. Ancak, kötü senaryoda ise sezonu tamamen kapatma riski bulunuyor. Oyuncunun tedavisi için yurt dışına gönderilmesi de seçenekler arasında değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler