Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor'da hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor'un efsane başkanlarından olan Şamil Ekinci 83 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ekinci, İstanbul'da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şamil Ekinci'nin cenaze namazı İstanbul Levent'te yer alan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılındı.

efsane-baskan-veda-2.webp

Cenaze törenine Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TBMM Bayındırlık, İmar ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Eski Başkanları Sadri Şener, Faruk Özak, Ahmet Ağaoğlu, Mustafa Günaydın, Nuri Albayrak ve Muharrem Usta da katıldı.

Efsane başkan Ekinci, cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu mezarlığında aile kabristanlığına defnedildi.

efsane-baskan-veda-3.webp

5 yılda 4 lig şampiyonluğu

Trabzonspor tarihinde önemli bir yeri olan efsane başkan Şamil Ekinci, görev yaptığı 5 yılda 4 lig şampiyonluğu yaşayarak tarihe geçmişti.

cenaze1.webp

cenaze2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler