Trabzonspor'un en büyük sıkıntısı! 3 Maçta da başaramadı

Trabzonspor, son 3 maçta da gol yollarında etkisiz kaldı.

Trabzonspor'un en büyük sıkıntısı! 3 Maçta da başaramadı

Avrupa'da yoluna , UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor, tat vermiyor.

Sezona UEFA Avrupa Lig 2. Ön Eleme Turunda Ruzomberok'u eleyerek başlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turunda ise Avusturya'nın Rapid Wien takımına 1-0 ve 2-0'lık skorlarla yenilerek elendi. Avrupa'da yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek olan bordo-mavililer , Trendyol Süper Lig'de ise Sivasspor deplasmanından 0-0'lık sonuçla ayrıldı. Oynadığı 5 resmi karşılaşmadan 2 galibiyet , 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, son 3 maçta ise rakip kaleye gol atamadı.

Oyun tat vermiyor
Trabzonspor'un yeni sezon öncesi 5 resmi karşılaşmada oynadığı futbol ve ortaya koyduğu performans tat vermedi. Savunma zafiyetleri, orta sahadaki üretkenlik ve hücum organizasyonlarında yetersiz kalan Karadeniz ekibinde , futbolcularda bireysel yeteneklerini ortaya koymakta zorlandı.

Gol yollarında etkisiz kaldı
Slovakya temsilcisi Ruzomberok'a deplasmanda ve evinde oynadığı iki maçta 3 gol atan Trabzonspor, oynadığı son 3 maçta ise kaleyi bulamadı. Rapid Wien karşısında oynadığı iki maçta gol atamayan bordo-mavililer, ligde ise Sivasspor karşısında da golü bulamadı. Karadeniz ekibi , geçtiğimiz sezon ise ligde oynadığı ilk 5 resmi müsabakada 12 gol atarken, kalesinde ise 6 gol görmüştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler