Trabzonspor'un gençleri şov yaptı! Akçaabat gol oldu yağdı: Sebat Gençlikspor 6-0 Büyükçekmece Tepecik

Sebat Gençlikspor, Büyükçekmece Tepecikspor'u 6-0 ile geçti.

Trabzonspor'un gençleri şov yaptı! Akçaabat gol oldu yağdı: Sebat Gençlikspor 6-0 Büyükçekmece Tepecik

Trabzon ekibi Sebat Gençlikspor, 3. Lig 4. Grup'ta 3. hafta müsabakasında İstanbul ekibi Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk etti ve sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Kırmızı beyazlı ekip mücadeleye Taha Ayan, Emrah Çırak, Mert Özmen, Burak Can Akıncı, Oğuzhan Kandemir, Ziya Alkurt, Burak Özbakır, Furkan Şan, Rıdvan Bingöl, Veysel Sönmezsoy, Zekeriya Berk Bulut 11'i ile başladı.

Sebat Gençlikspor müsabakanın 27. dakikasında Veysel Sönmezsoy ile skoru 1-0'a getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

61. dakikada Zekeriya Bulut sahneye çıkan isim olurken, Veysel Sönmezsoy'un asistinde topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı.

Sebat Gençlikspor, Veysel Sönmezsoy ile 68 ve 72. dakikalarda 2 gol daha bularak skoru 4-0 yaparken, Ziya Alkurt 77. dakikada farkı 5'e çıkardı. Maçın sonucunu ise, oyuna sonradan dahil olan Emirhan Mısır 83. dakikada attığı golle tayin etti. Sebat Gençlikspor, konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor'u 6-0 ile geçti.

Sebat Gençlikspor, Büyükçekmece Tepecikspor karşısında alınan galibiyette başrol sahibi olan Veysel Sönmezsoy ve Zekeriya Bulut'u sezon başında Trabzonspor'dan kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Geride kalan ilk 3 haftada 7 puan toplayan ve 2. sıraya yerleşen Trabzon ekibi, 4. haftada Ağrı 1970 Spor'a konuk olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler