Trabzonspor'un o bölgede hamlesi değişecek mi?

Trabzonspor'da savunmada yaşanan sakatlıklar sonrası Konyaspor maçında kimin oynayacağı merakla bekleniyor.

Trabzonspor'un o bölgede hamlesi değişecek mi?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u konuk edecek.

Bordo-mavililerde savunmada yaşanan sakatlıklar, Teknik Direktör Şenol Güneş'i zor durumda bırakırken, Mendy'nin hangi bölgede oynayacağı ve yeni transfer Serdar Saatçı'nın forma giyip giymeyeceği merakla bekleniyor.

Trabzonspor'da, Hüseyin Türkmen, Arseny Batagov ve Stevan Savic'in sakatlıkları nedeniyle defansta önemli eksikler bulunuyor. Bu üç oyuncunun yokluğunda, Konyaspor karşısında savunmada kimin görev alacağı büyük bir merak konusu.

Mendy'nin Durumu Belirsiz

Sakatlıklar nedeniyle savunmada görev alan Mendy'nin, Konyaspor karşısında hangi mevkide oynayacağı belirsizliğini koruyor. Şenol Güneş'in, Mendy'yi stoperde mi değerlendireceği, yoksa başka bir pozisyonda mı kullanacağı maç öncesi netlik kazanacak.

Serdar Saatçı İlk 11'de Şans Bulacak mı?

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı'nın Konyaspor maçında forma giyip giymeyeceği merak edilen bir diğer konu. Savunmadaki eksiklikler nedeniyle Güneş'in Serdar'a şans vermesi muhtemel.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler