Trabzonspor yıldız adayına kavuştu! İşte karnesi...

Trabzonspor'un yeni transferi genç oyuncu Cihan Çanak Trabzon'a geldi. İşte genç oyuncunun karnesi...

Trabzonspor yıldız adayına kavuştu! İşte karnesi...

Trabzonspor, gelecek vaat eden genç yetenek Cihan Çanak'ı kadrosuna kattı. Standard Liege altyapısından yetişen ve Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki oyuncunun gelecek sezonki performansı merak ediliyor. İşte Çanak'ın geçmişteki karnesi...

GEÇEN SEZON PERFORMANSI
Geçen sezon 31 maçta 1.245 dakika süre alan Çanak, 2 asist yaparak takımına katkı sağladı. Sol kanat olmasının yanı sıra on numara ve sağ kanatta da oynayabilen genç yetenek, hızlı oyun tarzı, alan kontrolü ve etkili paslarıyla dikkat çekiyor.

MİLLİ TAKIM GEÇMİŞİ
Türkiye U21 Milli Takımı ile 8 maça çıkan ve 2 gol kaydeden Cihan Çanak, uluslararası arenada da kendini gösterme fırsatı buldu. Bu performansıyla birçok kulübün radarına giren Çanak'ı renklerine bağlayanTrabzonspor oldu.

TRANSFER DETAYLARI
Trabzonspor, genç oyuncu için 2 milyon Euro bonservis bedeli ve bonus ödeyecek. Bu ödemeyi 3 taksit halinde gerçekleştirecek olan Trabzonspor, geleceğin yıldızlarından biri olarak gördüğü Çanak'tan oldukça umutlu.

Taraftarlar, yeni sezonda genç oyuncunun performansını büyük bir merakla bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler