Trabzonspor'da Umut Bozok, Dragus'tan örnek verdi: "Ders oldu"

Trabzonspor'da Umut Bozok, Kayserispor beraberliği sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Umut Bozok, Dragus'tan örnek verdi: "Ders oldu"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Papara Park'ta Kayserispor'u konuk etti ve müsabaka 2-2 tamamlandı.

Karşılaşma sonrası soruları yanıtlayan Umut Bozok, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Umut yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçında kadroya girmediğim için çok üzgündüm. Hocayla da konuştuk. Hoca sağ olsun sürekli yardımcı oluyor, benimle konuşuyor. Bugünde değerlendireceğini söylemişti. Simon oynayamıyordu. Sakatlık, kırmızı kart var. Benim içinde bir fırsat oldu, doğum günüme de denk geldi. Demek ki kısmet böylesiydi. Ailemde buradaydı. Kendi adıma mutluyum. Çok iyi çalışıyoruz ama bugün istediğimiz olmadı.

Bugün kadroya girince annemle konuştum. Çok stres yapma dedi. Stres yapacağım bir durum yoktu. Şu an daha kötü durumda olamam. Kadroya girdim ilk kez. Daha kötüsü olamaz. Çok kötü bir dönemden geçtim. Herkes biliyor. Çalışmaya devam ediyorum. Bugünde hak ettiğimi düşünüyorum. Keşke ikinciyi de atabilseydim.

Soyunma odasında Dragus ile konuştum. Moralini bozma, bende bu süreci yaşadım dedim. 1 gol atacaksın her şey değişecek. O moralini çok bozmadı. Psikolojik olarak çok iyi bir şey. Ben moralimi bozdum ve kötü bir süreç geçirdim. Benim için bir ders oldu. Şimdi daha güçlü hissediyorum. Belki Pazartesi iki tane atacak. İnşallah onun için daha iyisi olur.

İlk idman Perşembe günü oldu. Cuma günü de aldı beni, 15 dakika yürüdük. Çok tecrübeli bir hoca. Onunla çalışmak bizim için bir fırsat. Ofansif bir hoca. Forvet için çok zevkli. Bana kalmak istiyorsan seni değerlendireceğim dedi. Direk özgüvenin arttı. Bende bunun için kendimi hazır tutuyorum. İnşallah pazarteside kadroya alır beni ve devamını getiririm." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler