Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu’ndan Trabzonspor Divan Başkanı Ören'e teşekkür ziyareti

Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu, Trabzonspor Divan Başkanlar Kurulu Başkanı Ören’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu’ndan Trabzonspor Divan Başkanı Ören'e teşekkür ziyareti

Onsekiz Mart Üniversitesi ve Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu işbirliğinde Türkiye-Kuzey Makedonya Kadın Veteran Hentbol takımları 19-23 Ağustos 2024 tarihlerinde Çanakkale’de bir araya gelip özel maç yaptılar.

Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu Başkanı Ayhan Pala Kuzey Makedonya Veteranki Struzanka Sturuga takımındaki Trabzonspor sevgisini görünce bunu Divan Başkanlar Kurulu Başkanı Mahmut Ören’le paylaştı. Kendisi de Başkan Pala’nın takım arkadaşı olunca bu konuya duyarsız kalmadı.

Trabzonspor Divan Başkanlar Kurulu Başkanı Mahmut Ören konuyu Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan’a iletti. Başkan Doğan’da bu sevgiye ilgisiz kalmayarak turnuva katılan bütün kadın veteran sporculara sırt çantası hediye etti. Bu sürpriz katılımcı sporcularda büyük mutluluk yarattı.

rene-ziyaret-1.webp

Platform Başkanı Pala yaptığı açıklamada; Türkiye-Kuzey Makedonya arasında tarihi kültürel değerlerle dolu köklü bir geçmiş olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin Kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üç yıl okuduğu Manastır Askeri İdadisi Kuzey Makedonya’da bulunmaktadır. Bu müzenin varlığı ve Atatürk isminin yaşatılması ilişkileri daha güçlü kılmaktadır. İnanıyorum ki birbirine benzeyen ortak değerleri olan Trabzon-Struga, iki kardeş kent olacaktır. Bu organizasyonların bu anlamda çok önemli olduğu bir gerçek. Ayrıca hentbolunun geçmişinde önemli emekleri olan bizlerin ekip halinde var olması Trabzon adına gurur kaynağıdır. Bu organizasyonda hepimizin gurur kaynağı Trabzonspor’umuzun varlığını hissettirdikleri için başta başkanımız Ertuğrul Doğan’a ve Divan Başkanlar Kurulu Başkanımız Mahmut Ören’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu Başkanı Ayhan Pala ile Başkan Yardımcısı Ayhan Bal Divan Başkanlar Kurulu Başkanı Mahmut Ören’e tuzdan yapılmış üzerinde Türkiye ve Kuzey Makedonya bayrağı bulunan gece lambası hediye ettiler.

rene-ziyaret-2.webp

rene-ziyaret-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler