Testereyle kendini kesti!

Isparta'da, önce testere ile kendini yaralayan ardından beşinci kattan atlayan üniversiteli genç hastanelik oldu. Olay, Isparta'nın Keçeci Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi

Testereyle kendini kesti!
Isparta'da, önce testere ile kendini yaralayan ardından beşinci kattan atlayan üniversiteli genç hastanelik oldu.

Olay, Isparta'nın Keçeci Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi H.Ç., girdiği bunalım sonucu bir inşaata çıkarak kendini testereyle yaraladı. Üniversiteli genç ardından 5'inci kattan aşağı atlayarak intihar etmek istedi. Asfalt zemine düşen genç, inşaat işçilerinin çağırdığı ambulansla SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan gencin vücudunda kırıklar bulunduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler