Turgay Beşyıldız

Turgay Beşyıldız

3-0 lık skor,TS'ye nasıl yansır ?

    Emeğinden çok, kendi lehine çalınan ödül düdüklerle şampiyon olursan,

Avrupalı hakemler adamın gözünün yaşına bile bakmaz ve şampiyonlar ligine işte yine böyle erken veda edersin.Hem de kendi kartal yuvanda !... 3-0 yenilerek,Kimden mi

bahsediyorum ?

    Tabi ki, Trabzonspor"un önümüzdeki cumartesi akşamı,H.Avni Aker"de konuk edeceği Beşiktaş takımından.

    Geçtiğimiz yıl Trabzon"daki karşılaşma 0-0 sonuçlanmıştı.Ama bu

sefer kesinlikle bu karşılaşmanın bu skorla bitmeyeceğini garanti verebilirim.

                                                 *

     Son iki haftayı öyle yada böyle 6 puanla kapatan Trabzonspor"un bu trendi hiç de bozmak niyetinde olmadığı havasını gördüm ,muhabirler hariç, hiç bir yazarın takip etmediği,biri ben olmak üzere 3-4 yazarın,muhabir arkadaşlarla takip ettiği, bu haftaki çalışmalarda oldukça neşeli ve moralli gördüğüm bordo mavililer, bu hafta içerisinde alacakları transfer taksitlerini de duyunca, ağızları kulaklarına zaten varmış durumda.

    Haaa,bu Trabzonsporlu futbolculara lehte mi olur ? Alehte mi olur ? diyorsanız,Onu hep beraber göreceğiz derim. Ama,Beşiktaş"ın kendi öz güvenini kaybetmesi,Yönetim içindeki sıkıntılar,taraftarlarla sık sık karşı karşıya gelmeleri, Trabzon için kaçırılmaz bir fırsattır,

Yoksa yine ölüyü mü diriltme niyetindeler diye de sorabilirsiniz ?

                                                     *

     Sanırım bu sefer öyle olmayacak .

     Broos, önemli bir hata yapmazsa  ve sahada o gün yer alacak olan,kendilerinden

umudu kestiğim Afrikalılar, özellikle gönlünü ve becerisini ortaya koyarsa ve bordo mavili taraftarların büyük bir çoğunluğu formasını giyip yada boyun bağı takıp çekirdek yemeyi bırakır, bağıran gruplara destek verirse,stadyumdan kendi futbolcuları gibi

ağızları kulaklarında ayrılırlar.

     Trabzon"a, 3-0'lık Wolfsburg mağlubiyetinin verdiği moralsizlik ve yorgunlukla gelecek olmaları önemli oyuncalarının sakat ve formsuz olması ,hatta kalecileri Hakan Arıkan"ın da o gün eldiven giymesi ihtimali,bordo mavili takımı 3 puan için bir adım öne geçiriyor.

                                                     *

     Bunlara, parayı alıp yan gelip yatan Tabata" nın da yerinde saymasını eklersek,

Beşiktaş"ı zor bir deplasman bekliyor diyebiliriz.

    Sel felaketinin antreman sahalarını,soyunma odalarını ve mutfağını vurduğu Trabzonspor tesislerinde kalanlar,selden çıkmış selzede görüntüsünde olmasalar da,Beşiktaş önünde alacakları bir 3 puan ,ondan sonra kalacak 5 maçında çok iyi geçeceğine bir işaret olacağına emin olabilirsiniz.

     Beşiktaş galibiyetiyle ,Trabzonspor ilk yarı sonunda kendisini bir anda,ligin zirvesinde

bambaşka bir yerde bulabilir.

                                                       *

     Son mesajım şudur ki bayanlar,baylar ; Ben bu karşılaşmada Trabzonspor"un galibiyetine inanıyorum.Bordo mavili taraftarlar,sahanın içerisindeki teknik heyet ve 18 futbolcuda buna yeter ki inansın.

    Çünkü; Bazen yürekli olmak yetmiyor,yüreği mangal gibi olmak da gerekiyor.

Bunu da çıkıp gösterin be, bu kadroda adamlar kim ? Madamlar kim ? bi görelim.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.