Araklı'ya anıt isteniyor

Araklı merkezli yöresel bilgi ve kültür paylaşım sitesinin yönetim kurulu başkanı Adil Terzioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye Şehitlik Anıtı yapılması için imza kampanyası başlattıklarını, bu kapsamda toplanan imzaları Araklı Kaymakamlığına ilettikl

Araklı'ya anıt isteniyor

Araklı merkezli yöresel bilgi ve kültür paylaşım sitesinin yönetim kurulu başkanı Adil Terzioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye Şehitlik Anıtı yapılması için imza kampanyası başlattıklarını, bu kapsamda toplanan imzaları Araklı Kaymakamlığına ilettiklerini belirtti.

Terzioğlu, Trabzon'un ikinci büyük ilçesi olan Araklı'da Şehitlik Anıtı yapılması gerektiğini, bu amaçla başlattıkları imza kampanyasına halkın büyük destek verdiğini duyurdu.

Araklı Kaymakamı Avni Kula'nın konuya duyarlılık gösterdiğini vurgulayan Terzioğlu, Kula'nın kendilerine konuyu ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceğini bildirdiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler