Başbakan Trabzon'a geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 5 Nisan'da gerçekleştirilecek olan AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak üzere Trabzon'a gelecek. 19 Mayıs Kapalı Spor Salon'unda gerçekleştirilmesi planlanan kongrede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye açıl

Başbakan Trabzon'a geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 5 Nisan'da gerçekleştirilecek olan AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak üzere Trabzon'a gelecek.

19 Mayıs Kapalı Spor Salon'unda gerçekleştirilmesi planlanan kongrede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye açılan kapatma davası hakkında konuşma yapacağı öğrenilirken Trabzon halkından bu anlamda destek beklediği ifade edildi.

 

TEK ADAYLI SEÇİM

 

AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde tek adayın olacağı belirtilirken mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Sürmen'in çekileceği öğrenildi.

İl Gençlik Kollarında yöneticilik yapan Murat Alkan'ın teşkilatın desteğini alarak İl Gençlik Kolları Başkanlığına tek aday olarak çıkacak.   

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanını ise bu cumartesi günü seçecek. Başkan adaylığı için Şükran Yetimoğlu konuşulurken, farklı bir adayında çıkabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler