Gümüşhane yol bakım çalışması

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, iş sezonu sona ermesine rağmen hava şartları uygun olduğu için yol yapım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Yalçın, kontrol mühendisi Erhan Bölükbaş'la yapılan çalışmaları inceledi. İsmail Yal

Gümüşhane yol bakım çalışması

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, iş sezonu sona ermesine rağmen hava şartları uygun olduğu için yol yapım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Yalçın, kontrol mühendisi Erhan Bölükbaş'la yapılan çalışmaları inceledi.

İsmail Yalçın, zaman zaman karla mücadele çalışması ile birlikte yaz aylarında yetiştirilemeyen işler ile vatandaşlardan gelen taleplerin kış mevsiminde olunmasına rağmen yapılmaya devam ettiğini belirtti.

Yalçın, bu kapsamda geçtiğimiz haziran ayında başlayan ve çok zor coğrafi şartlarda sürdürülen Torul ilçesi Köstere köyü Dere Mahallesi yolunun yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Yalçın, 2009 yılı yol yapım programı kapsamına alınan yolun hava şartları uygun olması durumunda bir ay içerisinde bitirilebileceğini kaydetti.

Arazi şartlarının engebeli ve kayalık olması nedeniyle çalışmaların halen devam ettiğini aktaran Yalçın, toplam uzunluğu 3 kilometre yolun 1,5 kilometrelik kısmının bitirildiğini açıkladı.

Bugüne kadar 8 kez dinamitle patlatma yapılan yolda personelin büyük bir özveri ile çalıştığına değinen Yalçın, "Hava şartlarının müsait olması durumunda ek patlatmalar yapılarak yolu bir ay içerisinde mahalleye ulaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca yolun son 300 metrelik kısmının Gümüşhane-Trabzon karayolu üzerine denk gelmesi nedeniyle Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ile gerekli yazışmaları başlattık.

Çalışmalar esnasında emniyet tedbirlerini alarak, karayolu ulaşıma kapanmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler