Bağbuğ'dan sağduyu çağrısı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 19 Aralıkta iki askeri personelin şüphe üzerine yakalanıp daha sonra serbest bırakılmasıyla ilgili ''Bazı suallere cevap verememiş olabiliriz. Yeri geldiği zaman belki tamamlayıcı bilgiler verme durumumuz olabil

Bağbuğ'dan sağduyu çağrısı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 19 Aralıkta iki askeri personelin şüphe üzerine yakalanıp daha sonra serbest bırakılmasıyla ilgili ''Bazı suallere cevap verememiş olabiliriz. Yeri geldiği zaman belki tamamlayıcı bilgiler verme durumumuz olabilir'' dedi.

Orgeneral İlker Başbuğ, Ankara'da 19 Aralıkta iki askeri personelin şüphe üzerine yakalanıp daha sonra serbest bırakılmasına ilgili olarak, daha önce yaptıkları açıklamada kendilerine gelen resmi bilgilerden kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, ''Halkımızı, milletimizi provoke etmek isteyenler, çatışma ortamına çekmek isteyenler olabilir. Bu konuda her şeyden evvel sağduyulu hareket etmemiz lazım. İnsanlarımız provokatif olaylara girmemeli ama toplumumuzun bütün kesimlerinin de karşılıklı provokasyona neden olacak hareketlerden de kaçınması lazım'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler