Trabzon'da 90. yıl sergisi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen sergiye Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun

Trabzon'da 90. yıl sergisi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen sergiye Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Defterdarı A. Kenan Karadeniz, Rusya Başkonsolosu Kirill Fedorov katıldı.

turkiye_rusya.jpg

 

Sergide kısa bir konuşma yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Rusya ile Türkiye’nin ve gerekse de Trabzon’un önemli ve oldukça olumlu ilişkileri olduğunu belirterek, “Rusya ile dosthane ilişkilerimizin süreceğini ve bu serginin iki ülke arasındaki ticari ilişkilere dün oldugu gibi bugünde katkı saglayacağına inanıyoruz” dedi.

dsc_0208.jpg

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, “Bu sergi tarihten bugüne gelen ilişkileri, görüşmeleri ve yatırımları ifade ediyor. Böyle bir serginin Trabzonumuzda yapılmasından ötürü mutluyum” diye konuştu.

 

Serginin sonunda Rusya Başkonsolosu Kirill Fedorov, serginin iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirecegini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Türk-Rus ilişkilerindeki 90 yılı anlatan fotoğraflardan oluşan sergi gezildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler