Irak'ta İntihar Saldırısı

Irak'ın kuzeyindeki Musul kentinde aracıyla bir askeri üssü vurmayı hedefleyen intihar eylemcisinin kendini havaya uçurması sonucu 4 kişinin yaralandığı bildirildi.Iraklı askeri yetkililer, intihar bombacısının aracıyla, Irak ordusunun 2. tümenine bağlı ü

Irak'ta İntihar Saldırısı

Irak'ın kuzeyindeki Musul kentinde aracıyla bir askeri üssü vurmayı hedefleyen intihar eylemcisinin kendini havaya uçurması sonucu 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Iraklı askeri yetkililer, intihar bombacısının aracıyla, Irak ordusunun 2. tümenine bağlı üssün kapısının önündeki beton bariyerlere yönelmesi üzerine, keskin nişancıların araca ateş açtığını kaydetti.

Yetkililer, kentin yerleşim bölgesinde bulunan üs içinde yaralanan bulunmadığını belirtti. Bu arada saldırıdan kısa bir süre sonra üsten çıkan Iraklı askerlerin bir silahlı gruba düzenlediği operasyon sırasında çıkan çatışmada 14 militanın öldürüldüğü bildirildi.

Yine aynı bölgede yol kenarına yerleştirilen bombayla düzenlenen saldırıda bir Iraklı askerin öldüğü, 3'ünün yaralandığı kaydedildi.

Öte yandan, başkent Bağdat'ın yaklaşık 90 kilometre kuzeyindeki Mukdadiye'nin dışındaki bir Amerikan askeri kontrol noktası yakınında dün gece düzenlenen intihar saldırısında bir sivilin öldüğü, 3'ü kadın 5'inin yaralandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler