CHP Genel Başkanı Özel'den vatandaşa çağrı! "Asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam..."

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özel'den vatandaşa çağrı! "Asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam..."

CHP, bugün TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel toplantıda açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'in grup toplantısında bir numaralı gündem maddesi ekonomiydi. Özel, asgari ücrete yönelik yaptığı açıklamaların ardından vatandaşa eylem çağrısında bulunarak "Zammı söke söke alacağız" dedi.

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in öne çıkan başlıkları şöyle;

"Asgari ücrete zam istiyorsanız, asgari ücret artsın istiyorsanız bu akşam saat 9'da başlıyoruz. Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Işıklar uzaydan görülecek. Kendinizi gösterin, zam isteyenler ayağa kalksın. Zammı söke söke alacağız"

"Gelecek seçimlerde CHP'ye, Türkiye İttifakı'na oy verdiğinizde cebinizdeki paranın 10 kat değerli olduğunu göreceksiniz. Bugünkü maaşı alıp 4 liraya mazot kullandığınız düşüneceksiniz. Bugünkü maaşla elektrik faturasının 500 lira değil 50 lira geleceğini düşüneceksiniz. Milli gelir artışı bu demektir. Hele hele bunu eşit paylaşmak bu demektir. İlk seçimlerden sonra, ne kadar kaçabilirler bilmiyorum, çünkü vatandaş seçim istediğini her geçen gün daha yüksek sesle söylüyor. Yapılacak ilk genel seçimlerde partimiz iktidar olacak, Türkiye zenginleşecek, herkes rahatlayacak"

"20 Temmuz'da Kıbrıs'ta olacağız. Sayın Erdoğan yine uçakta bize yönelik açıklama yapmış, 'Biz çağırdık onlar gelmedi' diye. Biz kendi uçağımızla gidiyoruz. Erdoğan'ın kafası karışmış olabilir ama Ajet ve THY filosundaki tüm uçaklar CHP'nin uçaklarıdır"

"Meclis'te bugünlerde torba yasada kadının soyadı ile ilgili bir düzenleme var. Kadınların bir anayasal bir kazanımını tekrar ellerinden almaya çalışıyorlar. Kadının soyadına karışacaksınız devlet olarak! Sana ne! Kadınlar kararlarını kendileri verirler! Kadının ne yiyeceğine, ne içeceğine, ne giyeceğine, ne zaman nerede dolaşacağına, hangi soyadı kullanacağına sadece kadınlar karar verir"

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler