Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı? Kazanan Kimi Söyledi? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Masterchef'te bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Chicken Waffle, yapmak için önlüğü giydi. Peki "Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı? Kazanan Kimi Söyledi? Eleme Adayları Kimler Oldu?" İşte detaylar...

Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı? Kazanan Kimi Söyledi? Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar, zeytinyağlı yemekler hazırlamak için önlük giydi. Çekişmeli geçen bu oyunda yarışmacılar en iyi zeytinyağlı yemeklerini jüriye sunmaya çalıştı. Yarışmanın sonunda gecenin kazananı kırmızı takım oldu.

Kırmızı Takım MasterChef'te Gecenin Kazananı Oldu

Kırmızı takım, zeytinyağlı yemeklerdeki üstün performansıyla gecenin galibi olarak ilan edildi. Mavi takıma karşı aldıkları bu zafer, takımlar arası rekabeti iyice kızıştırdı. Mavi takımın bireysel dokunulmazlık oyununu ise kaptan Onur Üresin kazandı.

Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Mavi takımda oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Onur Üresin oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef'te eleme potasına giren yarışmacılar, her zaman olduğu gibi büyük bir heyecan yaratıyor. Bu bölümde ilk eleme adayı Ümmühan Ünavcı oldu. Diğer eleme adayı ise Nevzat Gürol oldu.

Dokunulmazlığı Kazanan Yarışmacı Kimi Söyledi?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Onur Üresin eleme potasına bir isim göndermek zorunda kaldı. Onur, bu kritik kararını Ümmühan Ünavcı'dan yana kullandı. İlk eleme adayı Ümmühan Ünavcı oldu .Diğer eleme adayı ise Nevzat Gürol oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler