Narin Bulundu mu? Didem Arslan'ın Yayınında ne oldu?

Narin Bulundu mu? Didem Arslan'ın Yayınında ne oldu? İşte tüm detaylar...

Narin Bulundu mu? Didem Arslan'ın Yayınında ne oldu?

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursuna gitmek üzere evinden çıkan 8 yaşındaki Narin Güran, bir daha geri dönmedi. Kaybın üzerinden 9 gün geçmesine rağmen küçük kızdan henüz bir haber alınamadı. Ailesi, kayıp ihbarını televizyon programı "Didem Arslan'la Vazgeçme"ye yaparak yardım istedi.

Narin’in Kaybında İlk Bulgular: Kan ve Terlik İzi

Programın ekibi, Narin'in en son görüldüğü bölgede arama yaptı ve bulunan terlik ile kan izlerini incelemeye aldı. Ancak yapılan analizde bu izlerin Narin'e ait olmadığı tespit edildi. Bu haber, kaygı içindeki Türkiye'de bir nebze de olsa rahatlama sağladı.

Narin'in Son Anları: Arkadaşlarına Söyledikleri Şaşırttı

Didem Arslan'la Vazgeçme ekibi, Narin'in son görüldüğü yerlerde arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalara ulaştı. Narin, arkadaşlarına "Karnım çok aç, eve gidip yemek yedikten sonra uyuyacağım. Akşam saat 5 civarı tekrar buluşuruz" dediği öğrenildi. Arkadaşları, Narin'in kendilerine el sallayıp ayrıldığını ifade ettiler.

Anne Canlı Yayında Konuştu: "Köpeğe Zarar Veriyorlardı"

Arama çalışmaları sürerken Narin'in annesi canlı yayına katıldı ve dikkat çeken bir açıklama yaptı. Anne, bir köpeğe zarar verildiğini belirtirken, "Oğlum ve arkadaşları arka bahçede tütün içerken bir köpeğe zarar veriyorlardı, 'Yapmayın, günahtır' dedim" şeklinde konuştu. Yayın, "sigara" kelimesinin kullanılması nedeniyle kesildi ve bu olay, gözleri Narin’in abisine çevirdi.

İlk Gözaltı: Şüpheler Narin’in Abisi Üzerinde Yoğunlaşıyor

Olayla ilgili ilk gözaltı haberi kısa süre içinde geldi. Didem Arslan, gözaltına alınan kişinin Narin’in abisi olduğunu açıkladı. Ancak abi, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şüpheler devam ederken, Didem Arslan'ın yayında paylaştığı bilgilere göre abinin kolunda bir ısırık izi bulundu ve DNA örneği alındı. Ancak Adli Tıp raporunda, ısırık izinin Narin'in ağız ve diş yapısıyla uyumlu olmadığı belirtildi.

Narin'in Ailesi Gözaltında: Soruşturma Derinleşiyor

Son gelişmelere göre Narin'in anne ve babası da gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken, tüm Türkiye küçük kızın sağ salim bulunmasını bekliyor.

Umutlar Sürüyor: Narin Güran’dan Haber Bekleniyor

Tüm bu gelişmelere rağmen Narin’in kaybıyla ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Türkiye'nin dört bir yanından insanlar, Narin’in bulunması için dualarını ve destek mesajlarını sosyal medya üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler