Yeni sezon öncesinde kadrosunu 10 yeni oyuncu ile güçlendiren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verecek. Bordo-mavililer, en az bir forvet ve bir 8 numara pozisyonu için yeni takviyeler yapmayı planlıyor.
Trabzonspor'un forvet transferi için öncelikli hedefi Paul Onuachu. Daha önce Southampton'a 6 milyon euroluk bir teklif sunan Trabzonspor, İngiliz ekibinin 15 milyon euroluk talebinde geri adım atmaması nedeniyle beklemeye geçmişti. Ancak, Avrupa'nın büyük liglerinde transfer döneminin yarın sona erecek olmasıyla birlikte Trabzonspor'un, bu transferdeki rakipleri de azalmış olacak.
Onuachu, transferinde birçok rakibinin devre dışı olması Trabzonspor'un bonservis bedeli pazarlıklarında elini güçlendirmiş olacak.
Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve İngiltere başta olmak üzere birçok ligde transfer sezonu kapanacak.
Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarını hızlandırarak kadrosuna yeni isimler kazandırması bekleniyor.
Kaynak:

Transfere gerek yok, çünkü yapılan transferlerin takıma bir faydası olmaz. Siz Abdullah Avcı’yı gönderin bu takım şampiyonluğa oynar. Avcı olursa, kim alınırsa alınsın sonuç hüsran.
Yanıtla (2) (0)Yorumları okuyorum yuh diyorum bunlar ts taraftarı olamaz bunlar herhalde ts düşmanlarının tetikçileri diyorum yani bir kulübe bu kadar zarar vetilir
Yanıtla (5) (4)iste tam da bu kardes biz 38 yil sampiyoluk bekledik bu kafalarin yüzünden bir bitmediler kendi hocasina kendi futbolcusuna küfür eden kafadan daha nasil bir yorum bekliyorsun
Yanıtla (3) (2)Sen 15 Milyon iste Oyuncuna Onlar 6 Milyon Verse.Siz nspardiniz?
Yanıtla (0) (0)35 maç sonra düzelir bu takım
Yanıtla (1) (4)Başka talibi mi vardı?
Yanıtla (7) (2)