Okullar Ne Zaman Açılacak? İlkokul, Ortaokul, Lise Ne Zaman Başlıyor?

Okullar Ne Zaman Açılacak? İlkokul, Ortaokul, Lise Ne Zaman Başlıyor? İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan yeni eğitim yılının takvimi...

Okullar Ne Zaman Açılacak? İlkokul, Ortaokul, Lise Ne Zaman Başlıyor?

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin merakla beklediği 2024-2025 eğitim öğretim yılına dair soruların yanıtları belli oldu. Milyonlarca öğrenci ve veli, okulların açılış ve kapanış tarihlerini öğrenmek için sabırsızlanıyor. İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan yeni eğitim yılının takvimi...

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Yeni eğitim öğretim yılı, okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-6 Eylül tarihleri arasında uyum eğitimleri ile başlayacak. Diğer tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için okullar 9 Eylül 2024 tarihinde açılacak. Öğrenciler, yeni ders yılına 9 Eylül'de merhaba diyecekler.

Okulların Açılmasına Kaç Gün Kaldı?

Okulların açılmasına 28 gün kaldı. Öğrenciler ve veliler, yeni eğitim öğretim yılının başlamasını heyecanla bekliyor.

İlk Ara Tatil, İkinci Ara Tatil Ne Zaman?

Birinci dönem ara tatili, 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak. Bu ara tatil, öğrencilerin dinlenmesi ve eksiklerini tamamlamaları için önemli bir fırsat olacak. İkinci dönem ise 3 Şubat 2025 Pazartesi başlayacak ve 20 Haziran 2025 Cuma günü tamamlanacak.

15 Tatil Ne Zaman?

Öğrencilerin dört gözle beklediği 15 tatil, 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 31 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek. Bu iki haftalık tatil, öğrencilerin dinlenmesi ve yeni döneme enerjik bir şekilde başlamaları için önemli bir moladır.

Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

2025 Yaz tatili, 20 Haziran'da karnelerin alınmasıyla birlikte başlayacak. Öğrenciler, uzun ve yorucu bir eğitim yılının ardından yaz tatiline çıkacaklar.

2024-2025 Eğitim Yılı MEB Takvimi

Yeni eğitim yılına dair tüm tatil ve önemli tarihlerin detayları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulmuştur. Öğrenciler ve veliler, bu takvime göre planlamalarını yapabilirler.

Tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler